torstai 21. helmikuuta 2013

Der Wiener Eistraum

Eilen olimme Sonjan kanssa Rathausplatzilla luistelemassa. Joka vuosi sinne tehdään jäärata muutamaksi kuukaudeksi. Paikkana on tosi kaunis ja sopii jotenkin tosi hyvin luisteluun. Rathaus ja Burgtheater koristavat aluetta sen molemmin puolin, ja rata on valaistu kauniisti.

Burgtheater

Burgtheater


 Me mentiin paikalle vasta puoli kymmenen jälkeen, koska viimeinen puoli tuntia maksaa vain 2,5 euroa. Ajateltiin ettei me kuitenkaan jakseta puolta tuntia kauempaa luistella, joten turha maksaa kuutta euroa. Oltiin ihan oikeassa. Loppujen lopuksi keretiin luistella suunnilleen vartti, ja silti tuntui kuin olisi luisteltu montakin tuntia. Ei ole tullut viime aikoina kauheasti luisteltua.

Jeee!

Rathaus

Ja Rathaus uudestaan

Jää oli yllättävän hyvässä kunnossa, vaikka tuohonkin aikaan paikalla oli vielä paljon luistelijoita. Vielä ennen kuin mentiin tuonne ajattelin että tämä on nyt niitä juttuja jotka vaan täytyy tehdä, vaikka luistelu sinäänsä ei niin houkutellutkaan. Olisi kuitenkin harmittanut jos en olisi mennyt. Nyt kuitenkin ajattelin että voisin mennä vielä uudestaankin, ihan jo pelkkien maisemien takia.

Tein vaa'an. Kuten kuvasta näkyy.



Ja vielä kerran niin kaunis Rathaus.


Huomenna saan tänne maailman ihanimman vieraan suoraan Tampereelta! Tuntuu ettei perjantai ole meinannut tulla millään, kun oon oottanut niin paljon että Sanni saapuu. Mutta huomenna se vihdoin tapahtuu!

2 kommenttia:

  1. Apuaa luistelua, itse aina keskityn vain pysymään pystyssä. Muistan, kun ystäväni huijasivat minut kauppakeskuksessa muistaakseni Pariisissa niin luistelu radalle ja he siellä viilettivät ja minä pidin reunoista kiinni ja olin kauhuissani !:D Mutta ihana postaus taasen :)

    VastaaPoista
  2. Joo hahah ei kyllä ihan multakaan mitkään piruetit lähteny :D Mutta oon ihan ylpeä siitä etten kaatunu kertaakaan!
    Ja kiitos kovasti :>

    VastaaPoista