perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kaikki on satua

Sannin vierailuviikolla teimme pienen maisemakävelyn Museumsquartierilta Schwedenplatzille. Tässä muutamia kuvia joita otin:


 Täällä menee ilmat nyt ihan omituisiksi. Viime viikon ja tämän viikon alun on ollut ihanan keväistä ja lämmintä. Mutta keskiviikoiltana kävelessäni kotiin alkoi sataa lunta. Lumisade jatkuikin mukavasti vielä seuraavaankin päivään ja maa on vieläkin valkoinen. Mä todella toivon että tämä oli viimeinen kerta kun lunta satoi ja nyt ihan oikeasti tulisi kevät. Peukut pystyyn ja sormet ristiin!

Luonnonhistoriallinen museo

Taidehistoriallinen museo. Tämä ja edellinen luonnonhistoriallinen museo ovat vastakkain ja toistensa peilikuvat.

Tällä viikolla en ole tehnyt kauheasti mitään. Keskiviikkona saatiin tosin Vilhelmiinan kanssa varattua meille hostelli Ljubljanaan, jonne siis lähdemme parin viikon päästä. Hostelli vaikutti mukavalta ja maksoi vain 10 euroa per yö. Olen jo tosi innoissani tästä reissusta. Viivymme Ljubljanassa tiistaista perjantaihin, ja jatkamme sieltä vielä Zagrebiin muutamaksi päiväksi. Wieniin palaamme maanantaiaamuna. En malta enää odottaa että pääsemme matkaan!



Tässä kohdassa on Wienin vanhin rakennus. Kuvasta ei nyt saa kovin hyvin selvää, mutta pääasiassa paikalla on siis rakennuksen rauniot.




Muutenkaan en oikein tiedä että mihin tämä viikko on taas kadonnut. Nyt on jo perjantai. Aika menee niin nopeasti että mua ihan pelottaa miten pian huomaankaan olevan jo heinäkuun. Samaan aikaan odotan ja en odota heinäkuuta ja Suomeen paluuta. Onneksi nyt on vielä monta kuukautta jäljellä, enkä voi kun olla täällä joten parempi ottaa siis ilo irti jäljellä olevasta ajasta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti