lauantai 1. syyskuuta 2012

Ich liebe diese Tage

Ajattelin jälleen kerran kokeilla onnistuisiko kuvien laitto nyt. Tässä siis tiivistelmä viikon tapahtumista kuvien muodossa.



Rathausplatzin filmifestivaalit 2012
Ensin olin katsomassa lontolaista balettiversiota Liisa Ihmemaassa-tarinasta. Tykkäsin ihan todella paljon. Erityisesti ihastuin ihaniin värikkäisiin asuihin ja lavasteisiin.

Samaisesta Liisa Ihmemaassa-baletista.


Paria päivää myöhemmin olin katsomassa Adelen Royal Albert Hall keikkaa. Adele on kyllä aivan uskomaton laulaja ja muutenkin ihanan oloinen ihminen. Keikka oli kokonaisuudessaan tosi koskettava ja kaunis kokemus. Menisin milloin tahansa katsomaan Adelea ihan oikeasti livenä jos hän tänne tulisi!

Adelen keikkaa sisältyy yhdet kauneimmista asioista jotka olen telkkarista nähnyt tai kuullut. Ensimmäinen liittyy tähän kuvaan. Adele lauloin Amy Winehouselle omistetun kappaleen Make You Feel My Love, jonka aikana yleisöä pyydettiin näyttämään valoa kännyköillään. Isolta valkokankaalta tämä näytti erittäin kauniilta. Toinen asia on se hetki kun koko Royal Albert Hallin yleisö laulaa Someone Like Youta ja itse Adelekin rupeaa itkemään. Se kuulostaa aivan uskomattoman kauniilta. Kyseisen esityksen voi kuunnella täältä: http://www.youtube.com/watch?v=45A6R9L7T04


Kävin Marian kanssa syömässä apfelstrudelia. Ulkonäkö saattaa tässä tapauksessa pettää, koska maku oli todella hyvä.



Joka torstai perheeni käy ravintolassa syömässä. Viime torstaina söin läheisessä pizzeria Caprissa näin kauniin calzonen. Oli muuten todella hyvää!

Jälkiruuaksi creme caramel.


Viimeisen aurinkoisen lomapäivän kunniaksi kävimme Noran ja Hannan kanssa Salvossa jäätelöillä. Jäätelö täällä on niin hyvää!

Tämä talonnumerokyltti oli mielestäni niin hieno, että minun oli pakko ottaa siitä kuva.



Stephansdom aivan Wienin keskustassa. Tämän kirkon remontti on kuuelmma aina ja ikuisesti kesken.


Kävelykatu

Lisää kävelykatua

Espanjalainen ratsastuskoulu ulkoapäin. 


Tältä näytti kulunut viikkoni. Tännekin on tullu ainakin toistaiseksi syksy, eilen ja tänään on satanut koko ajan vettä. Toisaalta on kiva kääriytyä villapaitoihin ja kaulahuiveihin, mutta en kyllä panisi pahakseni vaikka lämpimät kelit tulisivat vielä takaisin. Haluan käyttää vielä hetken sortseja ja t-paitoja ja istua yhdeksän jälkeen ulkona syömässä tai juomassa.

Tänään löysin huoneestani muumioituneen sammakon. Sen jälkeen imuroinkin kaikki nurkat ja lattialistat ja pöydät ja jopa katon rajat. En tykkää hämähäkeistä, enkä muistakaan ötököistä ja senkin takia imuroin täällä vähän tavallista tehokkaammin. Äsken kiipeilin tuolilla yltääkseni imuroimaan kaappien päältä viimeiset pölyä muistuttavat asia pois. Äiti ei takuulla usko kun kuulee tästä. Minä kun en varsinaisesti mikään suurempi siivousintoilija ole aikaisemmin ollut. Pitäkää peukkuja ettei tänne enää ilmaannu hämähäkkejä. Tai yhtään mitään muutakaan!

2 kommenttia:

  1. Mulle voi sit laittaa postissa ton creme caramelin! Ihania kuvia taas :> aina oppii uutta, siivous on kuitenkin ihan hyödyllinen taito :D

    VastaaPoista
  2. Joo! Voin vaan kuvitella miltä se näyttäis lojuttuaan postissa ensin viikon :D Mutta joo tän vuoden jälkeen oon ihan super hyvä siivoja ainakin, jos en muuta :P

    VastaaPoista