lauantai 27. lokakuuta 2012

Donaustadt

Tätini ja serkkuni ollessa täällä Wienissä kävimme katselemassa Tonavaa ja Donaustadtia. Donaustadt oli aivan erilainen kokemus kuin muut Wienin osat. Se on todella modernia ja uutta aluetta, niin kuin alla olevista kuvista varmasti näkyykin. On jotenkin uskomatonta miten erilaisia alueita täällä Wienissä onkaan. 19. kaupunginosa missä minä asun, on ihan erilainen verrattuna vaikka keskustaan ja Donaustadt taas ihan erilainen verrattuna molempiin edellisiin.Olikin kiva nähdä tällaista modernimpaa puolta Wienistä.

Kävimme myös Donauturmissa, joka on korkea torni Donaustadtissa. Sieltä oli todella hienot maisemat Wienin ylle. Onneksi oli kaunis keli, joten sieltä näki hyvinkin kauas.

Tässä nyt joitain kuvia joita tuli silloin otettua:


Maisemia Tonavaa ylittävältä sillalta.

Wienistä tosiaan pääsee helposti muihinkin maihin, enkä ehkä ikinä totu siihen että täällä on tienviittoja Prahaan tai Budapestiin.

Maisemia Donauturmista.








Vaikka minä jotenkin tykkäänkin enemmän sellaisesta vanhemmasta arkkitehtuurista, mitä esimerkiksi Wienin keskustassa on paljon, oli Donaustadtkin todella tyylikäs. Rakennukset myös ikään kuin muodostivat sellaisen oman ympyränsä ja olivat kuin oma pieni maailmansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti